Friday, 12 May 2017

Posted by Admin Bijak | 14:26 | 1 comment
Tahukah anda, bisnes cenderahati sangat mudah dilakukan kerana tidak melibatkan modal besar. Seorang usahawan yang bernama Azhar Azman telah menjalankan bisnes cenderahati sejak 10 tahun yang lepas. Berkat usaha dan kesabaran beliau dalam menuntut ilmu membuatkan beliau berjaya hasilkan income yang konsisten 4 hingga 5 angka setiap bulan.

Tuan Azhar Azman pernah berjanji pada dirinya, sekirannya beliau berjaya dalam bisnes cenderahati tersebut, beliau akan berkongsi ilmu beliau kepada orang lain untuk sama-sama berjaya. Beliau ada menulis satu laporan dalam format PDF untuk yang berminat nak belajar. Laporan itu adalah PERCUMA. Anda juga akan dijemput untuk join ke dalam group tertutup di Facebook setelah anda download laporan itu.

Antara 10 sebab mengapa perlu buat bisnes cenderahati ialah:-

1. Keuntungan 300% Hingga 500% Bagi Setiap Tempahan
   
Syarikat- syarikat besar akan berbelanja sebanyak RM6000-RM10000 setahun untuk produk
    cenderahati. Kos sebenar untuk tempahan tu hanya 1/3 sahaja. (Untung lumayan)

2. Tak Perlu Modal Besar & Tak Perlu Beli Mesin    Dengan kaedah outsearching, orang lain yang akan siapkan tempahan-tempahan pelanggan. Nak
    tahu details, anda perlu join ke group tertutup di facebook. (Free je nak join group tu)


3. Tak Perlu Sewa Kedai & Pejabat.
   
Anda tak perlu risau untuk tanggung kos sewa kedai, bil elektrik dan lain-lain.

4. Tak Perlu Pandai Design & Teknikal
   
Kebiasaanya pelanggan yang akan bagi softcopy design dan logo semasa membuat tempahan.

5. Beratus Produk Yang HOT

    Antara produk yang selalu ditempah adalah seperti dalam gambar berikut:-

https://goo.gl/GHdVAM
https://goo.gl/GHdVAM


6. Bisnes ni 100% Tiada Risiko Kerugian

     Ya, anda tak perlu risau barang tak terjual kerana anda tak beli mesin dan peralatan malah stok   
     pun anda tak simpan.
...
...
...

(Eh..mana lagi sebab-sebab lain, tajuk entri blog cakap ada 10 sebab..) Haaa....
Kalau nak tahu, anda boleh download panduan tu. Lepas tu, baca la sepuas-puasnya.







1 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Trending

Bookmark Us

Delicious Digg Facebook Favorites More Stumbleupon Twitter